De organisatie van de Posbank Cross-Duathlon organiseert tevens de Berg & Dal Cross-Duathlon in Berg & Dal / Groesbeek.

Het organisatieteam bestaat uit een groep gepassioneerde sportievelingen: Carlos Baltus, Pieter Beernink, Pieter Boumeester, Ronald van den Heerik en Tom Sluiter. Op de dag zelf zijn er circa 50 vrijwilligers van MTB Arnhem, Scoutinggroep Markesteen en Triathliem om de organisatie van dit evenement mogelijk te maken. Wil je ook meehelpen om dit evenement mogelijk te maken? Bekijk hiervoor alle informatie op de vrijwilligerspagina en meld je gelijk aan!

Naast de talrijke vrijwilligers leveren er diverse partners en sponsoren hun bijdrage om dit evenement mogelijk te maken. Wil jij ook een steentje bijdragen? Stuur gerust een mailtje naar info@posbankcrossduathlon.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Sponsoren & Partners

Staatsbosbeheer
Staatsbosbeheer
Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten.
Website
Gemeente Rheden
Gemeente Rheden
Gemeente Rheden ligt tussen de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom, een schitterend heide- en bosgebied. Dit is een unieke combinatie in Nederland.
Website
MTB Arnhem
MTB Arnhem
Niet alleen op het parcours, maar ook langs het parcours zijn er diverse leden van MTB Arnhem aanwezig om alles in goede banen te leiden. MTB Arnhem bestaat uit een groep fanatieke, recreatieve & wedstrijd mountainbikers uit Arnhem en omstreken. Twee keer per week gaan ze er vanaf het Sonsbeekpark er samen op uit om de…
Website
Manivelo wielersport
Manivelo wielersport
Bij Manivelo Wielersport, te vinden aan de Graaf Lodewijkstraat 103 te Arnhem, staan service, persoonlijke aandacht en een passend advies centraal. Of het nu gaat om reparatie/onderhoud aan uw fiets of om de aanschaf van een nieuwe fiets. Een ieder is welkom om zijn of haar (specifieke) wensen te bespreken. Manivelo kijkt graag samen naar de mogelijkheden om…
Website
Triathliem
Triathliem
Triathliem is een actieve triathlon- en duursportvereniging met ruim 100 leden uit de Liemers en de Achterhoek. Behalve bij triathlons tref je Triathliemers aan bij zwem-, fiets- en loopevenementen over ultrakorte én ultralange afstanden.
Website
Scoutinggroep De Markesteen
Scoutinggroep De Markesteen
Scouting staat voor uitdaging! Scouting staat garant voor leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scoutinggroep De Markesteen in Velp biedt zo'n 90 jeugdleden iedere zaterdagochtend of -middag een heel afwisselende vrijetijdsbesteding. De twee clubhuizen van De Markesteen bevinden zich aan de Bovenallee in Velp-Noord. Het 'bovengebouw' op…
Website
Run2Day Arnhem
Run2Day Arnhem
Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland. In de winkels vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding en accessoires, maar krijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Zo maakt Run2Day hardlopen nóg leuker!
Website
Geldersch Landschap & Kasteelen
Geldersch Landschap & Kasteelen
Kasteel Rosendael maakt deel uit van het Geldersch Landschap & Kasteelen. Ruim 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland zijn aan de zorg toevertrouwd van Geldersch Landschap & Kasteelen.
Website
Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)
Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)
Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen.
Website
Buitenplaats Beekhuizen
Buitenplaats Beekhuizen
Buitenplaats Beekhuizen ligt midden in Nationaal Park Veluwezoom en is de start/finish locatie van de Posbankloop Cross-Duathlon. Buitenplaats Beekhuizen beschikt over ruime, luxe Lodgetenten (voor 4 tot 7 personen) en knusse, houten Pods (voor 2 tot 4 personen). Alle accommodaties zijn volledig ingericht en de meesten beschikken over privé-sanitair en kookgelegenheid.
Website
Gemeente Rozendaal
Gemeente Rozendaal
Gouden dorp in het groen. De gemeente Rozendaal is de kleinste gemeente op het vasteland en heeft 1.675 inwoners. De gemeente ligt aan de rand van de Veluwe en is rijk aan groen.
Website
Bosveld Groente- en Fruithandel
Bosveld Groente- en Fruithandel
Het adres in Dieren voor al uw groente en fruit. Vers, kwaliteit, service en flexibiliteit! Compleet assortiment aan aardappelen, groenten, fruit, kruiden, etc.
Website
Rheden Nieuws
Rheden Nieuws
Nieuws uit Rheden e.o. brengt dagelijks zo veel mogelijk lokaal en regionaal nieuws, agenda, sport, politieberichten, informatie, gemeentelijke bekendmakingen. Allemaal in digitale vorm. Rheden.nieuws.nl
Website