De organisatie van de Cross-Duathlon is in handen van Stichting 024 Sport (o.a. Bruggenloop NijmegenThe Night Run Festival en Eiland Run).

Het organisatieteam bestaat uit: Carlos Baltus, Pieter Beernink, Pieter Boumeester en Ronald van den Heerik. Op de dag zelf zijn er circa 40 vrijwilligers van Scoutinggroep Markesteen en MTB Arnhem om de organisatie van dit evenement mogelijk te maken.

Naast de talrijke vrijwilligers leveren er diverse partners en sponsoren hun bijdrage om dit evenement mogelijk te maken.

MTB Arnhem
MTB Arnhem
Niet alleen op het parcours, maar ook langs het parcours zijn er diverse leden van MTB Arnhem aanwezig om alles in goede banen te leiden. MTB Arnhem bestaat uit een groep fanatieke, recreatieve & wedstrijd mountainbikers uit Arnhem en omstreken. Twee keer per week gaan ze er vanaf het Sonsbeekpark er samen op uit om de…
Website
Rheden Nieuws
Rheden Nieuws
Nieuws uit Rheden e.o. brengt dagelijks zo veel mogelijk lokaal en regionaal nieuws, agenda, sport, politieberichten, informatie, gemeentelijke bekendmakingen. Allemaal in digitale vorm. Rheden.nieuws.nl
Website
Bosveld Groente- en Fruithandel
Bosveld Groente- en Fruithandel
Het adres in Dieren voor al uw groente en fruit. Vers, kwaliteit, service en flexibiliteit! Compleet assortiment aan aardappelen, groenten, fruit, kruiden, etc.
Website
Veluwe Actief
Veluwe Actief
Hét activiteitenbureau op de Veluwe! Gevestigd in het Veluwetransferium Posbank te Rheden proberen zei iedereen een onvergetelijke dag te bieden in het Nationaal Park Veluwezoom. Of je nu komt met je collega’s, vrienden of familie: in no-time gaan jullie samen aan de slag. Op de fiets, met de GPS of met het schieten, wat je maar wilt.
Website
Buitenplaats Beekhuizen
Buitenplaats Beekhuizen
Buitenplaats Beekhuizen ligt midden in Nationaal Park Veluwezoom en is de start/finish locatie van de Posbankloop Cross-Duathlon. Buitenplaats Beekhuizen beschikt over ruime, luxe Lodgetenten (voor 4 tot 7 personen) en knusse, houten Pods (voor 2 tot 4 personen). Alle accommodaties zijn volledig ingericht en de meesten beschikken over privé-sanitair en kookgelegenheid.
Website
Scoutinggroep De Markesteen
Scoutinggroep De Markesteen
Scouting staat voor uitdaging! Scouting staat garant voor leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Scoutinggroep De Markesteen in Velp biedt zo'n 90 jeugdleden iedere zaterdagochtend of -middag een heel afwisselende vrijetijdsbesteding. De twee clubhuizen van De Markesteen bevinden zich aan de Bovenallee in Velp-Noord. Het 'bovengebouw' op…
Website
Run2Day Arnhem
Run2Day Arnhem
Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland. In de winkels vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding en accessoires, maar krijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Zo maakt Run2Day hardlopen nóg leuker!
Website
Manivelo wielersport
Manivelo wielersport
Bij Manivelo Wielersport, te vinden aan de Graaf Lodewijkstraat 103 te Arnhem, staan service, persoonlijke aandacht en een passend advies centraal. Of het nu gaat om reparatie/onderhoud aan uw fiets of om de aanschaf van een nieuwe fiets. Een ieder is welkom om zijn of haar (specifieke) wensen te bespreken. Manivelo kijkt graag samen naar de mogelijkheden om…
Website
Gemeente Rheden
Gemeente Rheden
Gemeente Rheden ligt tussen de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom, een schitterend heide- en bosgebied. Dit is een unieke combinatie in Nederland.
Website
MyLaps Sports Timing
MyLaps Sports Timing
In 1982 introduceerd MyLaps Sports Timing automatische tijdwaarneming. Sindsdien maken duizenden evenementen wereldwijd gebruik van onze geavanceerde systemen.
Website
Staatsbosbeheer
Staatsbosbeheer
Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten.
Website