Update! 7e Posbank Cross-Duathlon vanaf Kasteel Rosendael!

Hier een berichtje met goed nieuws! Editie #7 van de Posbank Cross-Duathlon zal gaan plaatsvinden vanaf Kasteel & Park Rosendael! Reken op geheel vernieuwde routes voor alle onderdelen en een bijzonder fraaie start/finish-locatie. Ongewijzigd blijft de uitdaging en de relaxte sfeer. Meedoen is winnen!

Hopelijk verbeterd de situatie zich en gaat het op zaterdag 25 september 2021 inderdaad mogelijk zijn om met z´n allen te kunnen deelnemen aan deze geheel vernieuwde editie van de Posbank Cross-Duathlon. Met de uitvalsbasis bij Kasteel & Park Rosendael hopen we een schitterend vervolg te kunnen geven aan de evenementen welke we vanaf scoutingterrein De Markesteen bij Buitenplaats Beekhuizen hebben georganiseerd. Met diverse beperkingen bleek het op deze locatie niet haalbaar om het evenement te continueren. Wij zijn scoutinggroep De Markesteen en Buitenplaats Beekhuizen bijzonder dankbaar voor het mogelijk maken van deze voorgaande edities.

Naast de Posbank Cross-Duathlon vanaf Kasteel Rosendael attenderen we jullie ook graag op de spiksplinternieuwe uitdaging van de Berg & Dal Cross-Duathlon (nieuwe datum: zaterdag 9 oktober 2021). Inschrijvingen voor beide evenementen zijn geopend. Tickets blijven geldig indien het evenement vanwege corona wordt doorgeschoven naar een andere datum. Met beide evenementen binnen 14 dagen geven we de ultieme uitdaging verder vorm door toevoeging van een combiklassement. Exclusief voor alle Combi Finishers is er een originele attentie.

We hopen dat iedereen de komende periode individueel of in klein gezelschap kan blijven genieten van het sporten. Wellicht het moment om eens te kijken naar een specifiek Cross-Duathlon Trainingsschema, om goed voorbereid aan de start te staan. Hopelijk geeft de aankondiging van deze evenementen jullie weer een mooi vooruitzicht en zien wij jullie in het najaar weer vol energie aan de start bij de Cross-Duathlon.

Take care en we hopen jullie snel weer te zien in goede gezondheid!

Organisatie Posbank Cross-Duathlon

 

 

Posbank Cross-Duathlon – zaterdag 25 september 2021

Vanaf de nieuwe uitvalsbasis blijven allerlei mooiste stukjes van het huidige parcours behouden. Door de realisatie van drie afzonderlijke routes voor elk onderdeel zijn er zelfs leuke toevoegingen van diverse fraaie single-tracks en technische passages. Voor sommige wellicht een opluchting, het afsluitende looponderdeel is iets makkelijker geworden. Onze route-specialist Tom Sluiter van MTBArnhem heeft er een afwisselend parcours van gemaakt met uitdaging voor zowel de hardloper als mountainbiker.

Wat kan je onder meer verwachten tijdens de Posbank Cross-Duathlon?
✔️ Uniek en uitdagend parcours in Nationaal Park Veluwezoom bij de Posbank met vele hoogtemeters
✔️ Een start/finish-locatie met allure bij Kasteel Rosendael
✔️ Drie afzonderlijke routes voor elk onderdeel (RUN 1 – BIKE – RUN 2)
✔️ Toevoeging van diverse fraaie single-tracks en technische passages
✔️ Mogelijkheden voor bezoek aan Kasteel & Park Rosendael

Al met al vele nieuwe elementen, waarmee we weer hopen op een prachtige sportieve dag. Bezoek aan het landgoed is voor zowel volwassenen als kinderen een aangenaam dagje uit. Ben jij zaterdag 25 september 2021 ook weer van de partij? Inschrijven voor editie #7 is vanaf vandaag mogelijk.

> Bekijk de website posbankcrossduathlon.nl voor alle informatie. Schrijf je vandaag nog in en je verzeker jezelf van deelname bij editie #7 vanaf Kasteel Rosendael.

Berg & Dal Cross-Duathlon – zaterdag 9 oktober 2021

Met de uitvalsbasis pal naast de Zevenheuvelenweg hadden we het ook de Zevenheuvelen Cross-Duathlon kunnen noemen, maar de Berg & Dal Cross-Duathlon it is! Ben jij er met de vernieuwde datum van zaterdag 9 oktober 2021 ook bij? De inschrijving is weer geopend via bergendalcrossduathlon.nl

Wat kan je onder meer verwachten tijdens de Berg & Dal Cross-Duathlon?
✔️ Uniek en uitdagend parcours in het Rijk van Nijmegen met vele hoogtemeters
✔️ Prachtige uitzichten op het heuvellandschap vanaf de start/finish-locatie
✔️ Afwisselend parcours met fraaie single-tracks en technische passages door Landgoed Nederrijk
✔️ Mogelijkheid om te overnachten op start/finish-terrein bij camping De Hoge Hof

Het parcours gaat door het Landgoed Nederrijk, ook wel bekend van het voormalige wereldbeker-parcours mountainbiken. Sommige passages van dit wereldbeker-parcours zullen ook worden opgenomen in de crossduathlon. Uniek voor Nederlandse begrippen zijn de hoogteverschillen die moeten worden bedwongen. Voor het uitwerken van de route is er de hulp ingeroepen van crossduathlon-specialist Hendrik Venema.

> Bekijk de website bergendalcrossduathlon.nl voor alle informatie. Schrijf je vandaag nog in en je bent zeker van deelname.
> Bekijk de actuele deelnemerslijst of een sneak preview van het parcours met de Strava Segment Challenges.