Cross-Duathlon Kalender 2021

De mooiste en spectaculairste crossduathlons van Nederland op een rij. Of je nu gaat voor crossduathlon, run-bike-run, triathlon, mountainbiken of trailrun. Met de Posbank Cross-Duathlon aan de rand van het Nationaal Park Veluwezoom heb je een prachtige uitdaging te pakken. Traditiegetrouw op de laatste zaterdag van september. Graag brengen we ook ons andere evenement onder de aandacht. De Berg & Dal Cross-Duathlon in het Rijk van Nijmegen

Cross-Duathlon Kalender 2021
Posbank Cross-Duathlon: zaterdag 25 september 2021
> Berg & Dal Cross-Duathlon: zaterdag 9 oktober 2021
Met deelname aan beide evenementen kom je in aanmerking voor een klassering in het combiklassement als je voor beide wedstrijden staat ingeschreven op hetzelfde onderdeel (korte/lange afstand, solo/duo, man/vrouw/mixed).

Deelname aan de crossduathlon is voor zowel recreatieve deelnemer als topatleet een schitterende belevenis. Met deelname van zowel nieuwkomers als de Nederlands Kampioen Crossduathlon ligt er een uitdaging voor elke atleet. Je kunt de crossduathlons individueel of als duo volbrengen. Bij deelname als duo neemt één iemand beide looponderdelen voor zijn rekening en de ander het mountainbiken.

Afstanden Cross-Duathlon
De ‘Lange afstand’ bestaat uit circa 7km hardlopen, 20km mountainbiken en 3km hardlopen.
De ‘Korte afstand’ bestaat uit circa 4km hardlopen, 10km mountainbiken en 2km hardlopen.


Reacties deelnemers Posbank Cross-Duathlon

  • “Uitdagend parcours, goede organisatie, super enthousiaste vrijwilligers… aanrader!”
  • “Eén van de mooiste parcoursen van België en Nederland!! Heuvelachtig, technisch en qua ondergrond perfect. En dat voor zowel lopen als fietsen.”
  • “Hele fijne wedstrijd, schitterende omgeving en qua parcours sublieme uitdaging.”
  • “De vernieuwing is super gaaf. Ieder jaar is het weer net iets anders en net iets zwaarder! Mooi gebouwd, goed aangelegd en duidelijk te volgen.”
  • “Een rete gaaf parcours. Uniek in Nederland met een fijne sfeer. Betaalbaar en goed bereikbaar.”