Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jupiter/domains/posbankcrossduathlon.nl/public_html/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/minify/src/Minifier.php on line 227
Terugblik Posbank Cross-Duathlon 2019 - Posbank Cross-Duathlon

Terugblik Posbank Cross-Duathlon 2019

WOW, wat een geweldige dag! Van vele zweetdruppels en heroïsche omstandigheden tot prachtige prestaties en voldoening na afloop. Met honderden sportievelingen is de uitdaging van de Posbank Cross-Duathlon weer volbracht. We hopen dat je in deze schitterende omgeving een fijne wedstrijd hebt mogen ervaren. Als organisatie kijken we in ieder geval met veel plezier terug op deze zesde editie van de Posbank Cross-Duathlon.

Wij hebben genoten van jullie enthousiasme en met veel plezier gekeken naar alle fraaie foto’s die op Facebook en Instagram voorbij kwamen. Ondanks vele positieve en enthousiaste reacties, is het voor ons onduidelijk of wij met de medewerking van gemeente en terreineigenaren in 2020 weer een evenement kunnen organiseren. Desondanks prikken we gewoon een datum voor een prachtig vervolg van de Posbank Cross-Duathlon: zaterdag 26 september 2020. Hoe en wat is geheel onduidelijk, maar noteer alvast de datum voor een nog toffer en spectaculairder event dan ooit te tevoren!

Met de enthousiaste vrijwilligersinzet door scoutinggroep Markesteen en MTB Arnhem heeft het evenement in zes jaar tijd kunnen uitgroeien tot de grootste en misschien wel de meest enerverende en sfeervolle cross-duathlon van Nederland.
Als organisatie willen wij iedereen bedanken voor hun deelname! We hopen dat we je volgend jaar op zaterdag 26 september 2020 ook weer aan de start te mogen begroeten. Volg ons op Facebook, Instagram, Strava en/of nieuwsbrief en je blijft op de hoogte met de laatste updates.

UITSLAGEN
Belgische master-kampioen Paul Embrechts (Kasterlee, B) en Debbie Ammerlaan (Amersfoort) waren de snelste man en vrouw op de lange afstand. Nederlands Kampioen Rody Kroon (Lage Zwaluwe) en parcoursbouwer Jeroen Brands (Arnhem) konden aansluiten op het podium evenals Annelies van der Zwart (Eindhoven) en Susan van Duijl (Arnhem). Robert Ton (Amsterdam) en Wendy Mullink (Kilder) lieten zich gelden als snelste deelnemers op de korte afstand.
Evenals afgelopen jaren stonden er ook véél duo’s aan de start. Mountainbiker Erik van Laar en hardloper Caimin Stevens kwamen voor het derde jaar op rij bij de lange afstand als eerste over de meet. Diederik Bakker en Monika La Aan pakten de winst op de korte afstand.
> Bekijk de complete uitslag inclusief tussentijden
> Voor opmerkingen over de uitslag, stuur een email naar MYLAPS Event Timing
> Bekijk ook resultaten van de Strava Segment Challenge
> Lees wedstrijdverslagen via 3athlon.nl, Trikipedia.nl, 3athlon.be

FOTO’S
> Bekijk de fotoreportage van John Veenstra
> Bekijk de fotoreportage van Els Kooi (wordt nog geplaatst)
> Deel jouw eigen foto’s op Instagram met hashtag #posbankcrossduathlon #posbankxdu

AFTERMOVIE
> Hou onze sociale media in de gaten! Facebook | Instagram | Strava

REACTIES
Wat ging goed? Wat ging beter?
> Laat het ons weten via de deelnemersenquête
Inmiddels hebben we via onze Facebook-pagina al vele positieve reacties mogen ontvangen. We delen deze reacties graag met onze enthousiaste vrijwilligers van scoutinggroep De Markesteen en MTBArnhem.
> Laat ook een review achter op onze Facebook-pagina

POSBANK CROSS-DUATHLON 2020
Volgend jaar komen we graag terug met weer een supergaaf evenement. Met jou en nog heel veel andere offroad bikkels die deze uitdaging aandurven. Hoe en wat is nog geheel onduidelijk, maar desondanks prikken we gewoon een datum voor een prachtig vervolg van de Posbank Cross-Duathlon: zaterdag 26 september 2020.

Gebruik de onderstaande linkjes en de Posbank Cross-Duathlon 2020 staat op zaterdag 26 september 2020 gelijk in je (digitale) agenda genoteerd. Maak je op voor een nog toffer en spectaculairder event dan ooit te tevoren! Je hebt nog een heel jaar om je voor te bereiden!
> Toevoegen aan Google Agenda
> Toevoegen aan Outlook / iCalender
> Volg Facebook-event
> Volg Strava-event

PARTNERS
Uiteraard willen wij ook onze partners bedanken. Zonder deze partners was het niet mogelijk geweest om dit evenement te kunnen organiseren.
> Run2Day Arnhem
> Manivelo wielersport
> Scoutinggroep De Markesteen
> MTBArnhem
> Buitenplaats Beekhuizen
> Bosveld Groente & Fruithandel