Terugblik Posbank Cross-Duathlon 2018

Een mooier jubileum van de Posbank Cross-Duathlon hadden we ons niet kunnen wensen! We hopen dat je in deze schitterende omgeving een fijne wedstrijd hebt mogen ervaren. Wat ons betreft was het een prachtige dag met een geweldig resultaat. Met zo’n 450 enthousiaste deelnemers was het erg gezellig op het terrein van scoutinggroep de Markesteen. Erg fijn dat we veel positieve reacties hebben mogen ontvangen!

Met de enthousiaste vrijwilligersinzet door scoutinggroep Markesteen en MTB Arnhem heeft het evenement in vijf jaar tijd kunnen uitgroeien tot de grootste en misschien wel de meest enerverende en sfeervolle cross-duathlon van Nederland. Dit jaar konden we zelfs rekenen op deelname vanuit België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Groot-Brittannië.
Als organisatie willen wij iedereen bedanken voor hun deelname! We hopen dat we je volgend jaar op zaterdag 28 september 2019 ook weer aan de start te mogen begroeten.

UITSLAGEN
De regerende Nederlandse Kampioen Cross-Duathlon Daan Schouten (Almelo) en voormalig Europees Kampioen Cross-Duathlon Sanne Broeksma  (Rotterdam) waren de snelste man en vrouw op de lange afstand. Gijs Jacobs (Nijmegen) en Reza Hormes-Ravenstein (Wijchen) lieten zich gelden als snelste deelnemers op de korte afstand.
Evenals afgelopen jaren stonden er ook véél duo’s aan de start. Mountainbiker Erik van Laar en hardloper Caimin Stevens kwamen op de lange afstand als eerste over de meet. Erik Dekker en Hester van Oorschot pakten de winst op de korte afstand.
> Bekijk de complete uitslag inclusief tussentijden
> Voor opmerkingen over de uitslag, stuur een email naar MYLAPS Event Timing
> Bekijk ook resultaten van de Strava Segment Challenge
> Lees verdere wedstrijdverslagen via Rheden Nieuws en Trikipedia.nl
> Bekijk 3athlon.nl voor een artikel met winnaar Daan Schouten

FOTO’S
> Bekijk de foto-reportages van John Veenstra: korte afstand | lange afstand
> Bekijk de sfeerimpressie van Renée Tijdink
> Foto’s van Eric Beatse: korte afstand 123 | lange afstand 12345
> Deel jouw eigen foto’s op Instagram met hashtag #posbankcrossduathlon #posbankxdu

AFTERMOVIE
> Hou onze sociale media in de gaten! Facebook | Instagram | Strava

REACTIES
Wat ging goed? Wat ging beter?
> Laat het ons weten via de deelnemersenquête
Inmiddels hebben we via onze Facebook-pagina al vele positieve reacties mogen ontvangen. We delen deze reacties graag met onze enthousiaste vrijwilligers van scoutinggroep De Markesteen en MTBArnhem.
> Laat ook een review achter op onze Facebook-pagina

POSBANK CROSS-DUATHLON 2019
Volgend jaar komen we graag terug met weer een supergaaf evenement. Hiervoor hebben we iets spectaculairs en geheel vernieuwend in gedachten! Editie #6. Met jou en nog heel veel andere offroad bikkels die deze uitdaging aandurven.
> Noteer alvast zaterdag 28 september 2019 in de agenda!
> Nodig je sportieve Facebook-vrienden ook uit via het Facebook-event

10% KORTING BIJ OVERNACHTING BUITENPLAATS BEEKHUIZEN
Met het doorsturen van je startnummer via info@buitenplaatsbeekhuizen.nl ontvang je 10% korting op de kale huurprijs bij een verblijf tussen 1 oktober 2018 en 31 maart 2019 . Op de site van Buitenplaats Beekhuizen tref je meer informatie over de mogelijkheden.

PARTNERS
Uiteraard willen wij ook onze partners bedanken. Zonder deze partners was het niet mogelijk geweest om dit evenement te kunnen organiseren.
Run2Day Arnhem
Manivelo wielersport
Scoutinggroep De Markesteen
MTBArnhem
Buitenplaats Beekhuizen
Bosveld Groente & Fruithandel